Betonboring af kompetente medarbejdere

Hos Bore Specialisten ApS udføres professionel boring af beton for både private og erhverv. Vores medarbejdere er kompetente og har mange års erfaring indenfor branchen.

Betonboring bruges typisk i situationer til gennemføring af rør i mange størrelser f.eks. til kabelføring, rørinstallationer, ventilations-installationer, skorsten osv. Vi borer uanset om der er tale om våde eller tørre materialer og uanset om der er tale om vertikale, horisontale eller skrå boringer.

Betonboring kontra traditionel hulboring med slagbor har den fordel at her ikke skabes vibrationer af samme grad som kan være med til at forårsage brud i materialet, hvilket sikrer et pænere og mere sikkert resultatet.

Bore Specialisten ApS tilbyder betonboring af flere forskellige materialer såsom beton, murværk, granit eller asfalt og med mange års erfaring løser vi opgaven på bedst mulig vis og til gode priser.

Bore Specialisten ApS tilbyder desuden også andre former for boringer eller skæringer såsom diamantboring, betonskæring og diamantskæring.

Få et tilbud på betonboring

Kontakt os for et godt tilbud på betonboring. Ring til os på tlf: 91 91 90 91, send os en mail på mj@borespecialisten.dk eller kontakt os via kontaktformularen her, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.