Diamantskæring af høj kvalitet og præcision

Bore Specialisten ApS tilbyder professionel diamantskæring af høj kvalitet og præcision. Diamantskæring har ligesom betonskæring samme funktionalitet til udskæring af større åbninger til f.eks. døre og vinduer, huller i gulvet til f.eks. trapper eller elevatorskakte eller til porte af store størrelser.

Modsat betonskæring kan vi med diamantskæring tilbyde skæring i stort set alle materialer såsom murværk, almindelig og armeret beton, granit, tegl osv.

Præcis ligesom betonskæring resulterer en diamantskæring i flotte og præcise snit som optimerer arbejdsgangen for den efterfølgende håndværker da der ikke skal mures op og rettes af inden et evt. nyt vindue eller en ny dør installeres.

Bore Specialisten ApS tilbyder desuden også andre former for boringer eller skæringer såsom betonboring, diamantboring og betonskæring.

Få et tilbud på diamantskæring

Kontakt os for et godt tilbud på diamantskæring. Ring til os på tlf: 91 91 90 91, send os en mail på mj@borespecialisten.dk eller kontakt os via kontaktformularen her, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.