Betonskæring i forskellige materialer

Bore Specialisten ApS udfører betonskæring i Jylland. Vi har gennem vore mange års erfaring udført en bred vifte alt indenfor betonskæring og kan derfor stå 100 procent inde for vores løsninger.

Hvor betonboring har sin fordel når det kommer til føring af ledninger eller rør, har betonskæring sin fordel når det kommer til større åbninger såsom til en ny dør eller vinduer, til en ny port eller skæring i gulv til trapper og elevatorskakter etc.

Vi udfører betonskæring i mange forskellige materialer såsom murværk, beton og granit og efterlader altid et flot og rent snit som optimerer arbejdet for den efterfølgende håndværker til montering af vinduer, døre eller andet og kan derfor anvendes til mange løsninger.

Bore Specialisten ApS tilbyder desuden også andre former for boringer eller skæringer såsom betonboring, diamantboring og diamantskæring.

Få et tilbud på betonskæring

Kontakt os for at få et godt tilbud på betonskæring. Ring til os på tlf: 91 91 90 91, send os en mail på mj@borespecialisten.dk eller kontakt os via kontaktformularen her, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.